Het team

huisartspraktijk kruijer, NDSM Tuindorp Oostzaan Team

Marjan Kruijer, huisarts

Werkdagen maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

Vanaf 1 september 2020 start ik met mijn eigen huisartspraktijk, in hetzelfde pand als de praktijk van Jasper Molkenboer. We werken als huisartsen hecht met elkaar samen en nemen op de vrije dag voor elkaars patienten waar.

Ik kijk er echt naar uit om in mijn eigen praktijk te werken en hier een langdurige band met patiënten op te bouwen. In 2014 ben ik afgestudeerd als huisarts aan het AMC: de afgelopen jaren werkte ik als waarnemend huisarts in een aantal praktijken in Amsterdam en Haarlem. Daarvoor heb ik een aantal jaar in het ziekenhuis gewerkt, op de afdelingen chirurgie, kinderchirurgie en SEH. Mijn ervaringen in het ziekenhuis vind ik een verbreding van de kennis die ik in de huisartsopleiding heb geleerd. 

Ik ben een gedreven, nieuwsgierige en mensgerichte huisarts. Leuk aan het huisartsenvak vind ik de diversiteit, zowel in patiëntengroepen als in type problemen. Chirurgische ingrepen en acute geneeskunde hebben mijn bijzondere interesse. Ik ben eerder bestuurslid geweest van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) en voorzitter van de Landelijke Vereniging van Aspirant Huisartsen.

Ik woon samen met mijn vriend in Amsterdam; ontspannen doe ik met (rock)muziek, door te sporten (kickboksen) of op het water (surfen/zeilen).


Jasper Molkenboer, huisarts

Werkdag: dinsdag

Begin 2014 heb ik Praktijk Molkenboer geopend en werk daar nu al een aantal jaar met veel plezier. Inmiddels ben ik 10 jaar huisarts. Mijn opleiding heb ik gedaan in het AMC, huisartsen praktijken in Hoorn en Nieuwendam. Ik ben blij met de grote verscheidenheid aan patienten, die onze praktijk bezoeken. Ik ben een all-round huisarts met speciale aandacht voor palliatieve zorg, hart-en longziekten en psych(olog)ische problematiek.

Ik heb een groot netwerk opgebouwd binnen Amsterdam-noord: werk veel en prettig samen met medisch specialisten (met name in BovenIJ, maar ook in OLVG, AMC/VU), goede psychologen, fysiotherapeuten en vele anderen.

In mijn vrije tijd sport ik graag: ik speel hockey en loop hard. Daarnaast geniet ik van mijn gezin en het leven in Amsterdam: ik ga graag naar theater, bioscoop en musea. 


Werkdagen: dinsdag, woensdag en vrijdag

Ik heb eerst lang in de kinderopvang gewerkt en daarna besloten dat mijn toekomst in de gezondheidszorg ligt.

Ik heb een stevige opleiding gedaan en uitgebreid ervaring opgedaan op een stageplek in een andere huisartsenpraktijk in Amsterdam Noord. Sinds 2016 ben ik op de Klinkerweg begonnen als doktersassistente.

In mijn vrije tijd houd ik van zingen,yoga en wandelen.


Ben Mooijekind, praktijkverpleegkundige/
praktijkondersteuner

Werkdagen: dinsdag en woensdag

Ik heb jarenlange ervaring als diabetesverpleegkundige en praktijkondersteuner somatiek. Ik werk op dinsdag en woensdag in de praktijk. U kunt bij mij terecht voor diabetes-zorg en bloeddruk/CVRM-controles, astma en COPD-zorg. Ik ben ook zeer bedreven in het bieden van hulp bij het stoppen met roken.

In mijn vrije tijd bezoek ik graag de bioscoop en houd ik mijn conditie op peil in het zwembad en op de tennisbaan.


Emily Ligthart, Praktijkondersteuner GGZ

Werkdagen vrijdag

Al enkele jaren werk ik met veel plezier in de geestelijke gezondheidszorg. Ik heb ervaring op mogen doen bij verschillende woongroepen met jongeren en volwassenen. Daarnaast werk ik op een crisis afdeling van GGZ inGeest.

Positiviteit, geduld, doorpakken en het bieden van een luisterend oor zijn punten die ik belangrijk vind in mijn werk.

U kunt bij mij terecht met uw psychische klachten. Hierin zal ik u zo goed mogelijk begeleiden. U kunt zelf een afspraak maken maar de huisarts kan u ook doorverwijzen. Naast mijn werk als praktijkondersteuner haal ik mijn energie uit het geven van danslessen en ik ga graag gezellig uit eten. 


Nikki Klarenbeek, Huisarts in opleiding

Nikki Klarenbeek, huisarts in opleiding bij huisarts Molkenboer en huisarts Kruijer

Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag

Per 1 september 2023 ben ik gestart als huisarts in opleiding bij Praktijk Kruijer. Ik ben tot arts opgeleid in Amsterdam. Na mijn studie heb ik  werkervaring opgedaan bij de kindergeneeskunde en de Spoedeisende Hulp in Nederland en Zuid-Afrika. Wat mij aanspreekt aan het huisartsenvak is de breedte en veelzijdigheid van het vak en de betrokkenheid met de patiënten. Tijdens mijn eerste opleidingsjaar wil ik een breed scala aan kennis en vaardigheden ontwikkelen.

Als huisarts in opleiding bied ik u een luisterend oor en streef ik ernaar om met elkaar een optimale behandeling voor u te kiezen. Ik kijk ernaar uit om u te helpen. Ik woon samen met mijn vriend in Amsterdam. Naast werken houd ik enorm van hardlopen, kiten en lekker eten.


Doktersassistente

Vanwege ziekte van 1 van onze vaste doktersassistentes hebben we momenteel een vacature open staan. Door krapte op de arbeidsmarkt is het nog niet gelukt deze in te vullen. Als tijdelijke oplossing wordt ons team ondersteund door medisch studenten op invalbasis. We hopen op uw begrip.